Menu Sluiten

Glazen Schuifwand Op Maat Belgie

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

02190820219082

More info

tags: Aanbeveling Glazen Draaibare Schuifwand – Draaibare Schuifwand – Glasgordijnen – Glaswanden – Glazen Schuifwand – 

Wenst u meer info over glazen schuifwand op maat belgie kijk dan vlug op https://www.pergoglass.be | Glazen Schuifwand Op Maat Belgie

Terrasoverkapping | Glazen Wanden | Scheidingswanden | Glaswanden | 

Glazen Wanden: Een Stijlvolle, Moderne Oplossing voor het Prive- en Zakelijke Leven

Glazen wanden zijn een stijlvolle, moderne oplossing voor het prive- en zakelijke leven. Ze worden veel gebruikt om ruimtes te maken die oogstrelend zijn en praktische voordelen bieden. In België heeft Pergoglass een uitgebreid assortiment aan glazen schuifwanden op maat. In dit blogartikel leest u meer over deze fantastische producten.

Voordelen van glazen wanden

Glazen wanden zijn een duurzame, energetisch efficiënte en stijlvolle oplossing voor thuis, kantoor of zelfs bedrijfsruimten. Ze liggen al jaren in de trend om verschillende delen van hetzelfde kantoor of huis te verdelen. Zelfs als ze open zijn, is er voldoende privacy. Bovendien bieden glazen wanden veiligheid. Omdat ze licht zijn, zorgen ze voor meer lichtinval binnen de ruimte.

Verhoog het comfort met glazen wanden

Glazen wanden zorgen voor een veel meer comfortabele omgeving door de warmte die ze vasthouden. Het wordt niet alleen comfortabeler, maar ook stijlvoller. Door transparante glazen wanden heen kan men zowel binnen als buiten het gebouw het zicht bewonderen. Dit maakt het perfect voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderzalen.

Glazen wanden met speciale eigenschappen

Glazen wanden zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook met speciale eigenschappen worden uitgerust. Ten eerste is er het magnetische glas, dat bestaat uit twee magnetisch verbonden lagen glas. Als het glas wordt opengeklapt, blijft de structuur intact. Dit maakt het perfect voor de beveiliging van een ruimte. Daarnaast is er ook zelfreinigend glas, dat zichzelf reinigt door de warmte van de zon en de regen.

Glazen schuifwanden op maat bij Pergoglass

Pergoglass is gespecialiseerd in het maken van maatwerk glazen schuifwanden met hoge kwaliteitsnormen en sterkte. Ze produceren en installeren glazen schuifwanden in alle soorten maten, ontwerpen en kleuren, inclusief betrouwbaar dubbel glas. U kunt kiezen uit transparant, getint of gecoat glas. Ze bieden ook een waaier aan accessoires en installatiediensten om ervoor te zorgen dat de glazen wanden gemakkelijk te bedienen zijn. Pergoglass stelt hoge prioriteit aan het streven naar een veilige werkomgeving. Daarom heeft elke glazen schuifwand die zij produceren klasse 2 veiligheidsglas, wat betekent dat er geen risico is op breuk of scherven.

Verhoog het vizier met glazen wanden

Met glazen wanden kunt u ervoor zorgen dat uw kantoor of huis een stijlvolle, moderne uitstraling krijgt. Het transparante glas zorgt ook voor natuurlijk licht in de ruimte, waardoor er minder energie nodig is om de ruimte verlicht te houden. Dankzij hun duurzaamheid, flexibiliteit en transparante look, zijn glazen wanden een geweldige manier om een ruimte te maken die eruit ziet alsof het ontworpen is voor de toekomst.

Bent u op zoek naar de perfecte glazen schuifwand op maat voor uw Belgische pand? Neem dan contact op met Pergoglass https://www.pergoglass.be/nl/glazen-schuifwand-op-maat/ voor meer informatie over de glazen wanden.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Glazen schuifwand op maat belgie

!–StopPubText–>.