Menu Sluiten

Draaibare Schuifwand

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

02190820219082

In een tijd waarin flexibiliteit en functionaliteit centraal staan in architectonisch ontwerp, is er een product dat steeds populairder wordt: de glazen schuif-draai wand .

Deze innovatieve en elegante oplossing biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om ruimtes te definiëren en tegelijkertijd licht en openheid te behouden.

Een glazen schuif-draai wand is niet zomaar een wand.

Het is een zorgvuldig ontworpen op maat gemaakte oplossing om poolhouses, overkappingen, balkons en pergola´s af te sluiten. Deze wanden, beschikbaar in enkel en dubbel glas, kunnen op maat worden gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Bovendien is het een ideale oplossing om terrassen van horecazaken af te sluiten, waardoor u in alle weersomstandigheden klanten.

More info

tags: Aanbeveling Glazen Draaibare Schuifwand – Draaibare Schuifwand – Glasgordijnen – Glaswanden – Glazen Schuifwand – 

Wenst u meer info over draaibare schuifwand kijk dan vlug op https://www.pergoglass.be | Draaibare Schuifwand

Terrasoverkapping | Scheidingswanden | Glaswanden | Glazen Wanden | 

Glazen Wanden Draaibare Schuifwand

Een moderne oplossing voor kantoorinrichting

Het is duidelijk wat glazen wanden binnen bedrijfsomgevingen te bieden hebben. Ze zijn schitterend uitziend, waardoor ze een luxueuze en professionele sfeer creëren. Ze laten veel licht binnen wat mensen helpt hun productiviteit te verhogen. Maar als je een open ruimte nodig hebt, hoe ga je dan om met deze glazen wanden? En dat is waar draaibare schuifwanden van pas komen. Met draaibare schuifwanden kun je het meeste uit jouw ruimte halen. Ze zorgen ervoor dat u flexibeler bent bij het gebruik van elk type ruimte.

Draaibare schuifwanden zijn gemaakt van stevig glas dat, ondanks dat het dun is, toch veel privacy biedt. Met alleen een simpele beweging kan het scharnier opengaan en kunnen verschillende gebieden verbonden worden door middel van een glazen schuifdeur. Daarnaast kunnen deze wanden worden aangepast in verschillende kleuren en maten om zo uw perfecte kantoorinrichting te creëren.

Bovendien zijn draaibare schuifwanden uiterst duurzaam en onderhoudsarm. Ze worden geleverd met een 10-jarige garantie op materiaal- en fabricagefouten. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een kwaliteitsproduct hebt dat bestand is tegen intensief gebruik gedurende vele jaren.

Hoe kan draaibare schuifwand uw kantooromgeving verbeteren?

Draaibare schuifwanden bieden veel meer voordelen dan alleen het creëren van open ruimtes. Ze zorgen voor meer lichtinval, waardoor de ruimte lichter en groter lijkt. Ze zijn zeer stil en bieden privacy, waardoor je medewerkers zich niet afgeleid voelen tijdens het bijeenkomen. Bovendien bieden ze warmte-isolatie die de energiekosten binnen uw kantoor vermindert.

Draaibare schuifwanden worden ook vaak gebruikt in combinatie met andere meubels en elementen. De schuifwanden kunnen worden gecombineerd met bureaux, kasten, kasten en tafels. Je kunt bijvoorbeeld een kantoorconfiguratie maken van draaibare schuifwanden, bureaux en kasten, waardoor je veel meer vrijheid hebt bij het organiseren van de ruimte.

Waarom Pergo Glass voor draaibare schuifwanden?

Als je op zoek bent naar de beste draaibare schuifwanden, dan ben je bij Pergo Glass aan het juiste adres. Pergo Glass biedt draaibare schuifwanden in verschillende kleuren, maten en soorten. Alle producten zijn voorzien van innovatieve technologie en uitstekende afwerking.

Onze draaibare schuifwanden zijn gemakkelijk te installeren en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen. We gebruiken alleen duurzame materialen, zodat we een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Bovendien bieden we een 10-jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een slechte investering.

We bieden ook professionele installatie, omdat we weten dat het belangrijk is dat je draaibare schuifwanden met de grootste zorg en precisie worden geïnstalleerd. Onze deskundige installateurs helpen je graag bij het installeren van de schuifwanden.

Samenvatting

Draaibare schuifwanden zijn een modern en flexibel kantoormeubilair. Ze bieden veel voordelen, zoals een flexibele functie, privacy, lichtinval en warmte-isolatie. Ze zijn ook uiterst duurzaam en onderhoudsarm. Als je op zoek bent naar de beste draaibare schuifwanden, dan ben je bij Pergo Glass aan het juiste adres. Ons assortiment draaibare schuifwanden is gemaakt met innovatieve technologie en duurzame materialen. Bovendien bieden we professionele installatie. Bezoek Pergo Glass voor meer informatie over draaibare schuifwanden.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Draaibare schuifwand

!–StopPubText–>.